Webinar gratuit

Întreabă un psiholog

6 iunie 2023 | 6.30 PM

Descoperă metode simple

pentru o stare de bine

cu psiholog Daniela Tudor

Ești în căutarea răspunsurilor la întrebări care îți stau pe suflet? Te simți copleșit de stresul cotidian și vrei să găsești modalități eficiente de a-l gestiona? Sau poate dorești să explorezi universul complex al emoțiilor și să înveți cum să le controlezi într-un mod sănătos?

Indiferent ce te preocupă, acest webinar este exact ceea ce ai nevoie pentru a obține claritate și a găsi soluții practice pentru a-ți îmbunătăți viața și relațiile. 

Vino alături de noi și descoperă instrumente puternice și cele mai eficiente metode pentru a-ți îmbunătăți viața și pentru a avea o stare de bine pe termen lung.

Despre ce vom discuta

Vom explora subiecte precum relațiile interpersonale,
gestionarea stresului și reglarea emoțională

Subiectul relațiilor este esențial în dezvoltarea personală și psihologia umană. În cadrul acestui webinar, vei avea oportunitatea de a explora dinamica relațiilor interpersonale, cum să construiești relații sănătoase și echilibrate, cum să comunici eficient și să rezolvi conflictele în relații. Vom discuta despre modul în care emoțiile, comunicarea și respectul reciproc pot influența și îmbunătăți calitatea relațiilor noastre personale sau profesionale.

Stresul este o realitate a vieții cotidiene și poate avea un impact semnificativ asupra sănătății noastre fizice și mentale. În cadrul acestui webinar, vei învăța strategii și tehnici eficiente pentru a gestiona și reduce nivelul de stres. Vom explora modalități de a identifica sursele de stres, de a dezvolta resurse interne pentru a face față situațiilor tensionate și de a crea un echilibru sănătos între viața personală și profesională.

Emoțiile ne influențează starea de bine și relaționarea cu ceilalți. În acest webinar, vom explora diversele emoții și vom învăța cum să le recunoaștem și să le gestionăm în mod sănătos. Vom discuta despre importanța exprimării emoțiilor și despre tehnici de reglare emoțională care pot contribui la o bună stare de sănătate mentală și la îmbunătățirea relațiilor interpersonale.

Aceste subiecte oferă doar o perspectivă generală a ceea ce vei putea explora în cadrul webinarului. 

Prin participarea la eveniment, vei avea ocazia de a primi sfaturi practice și de a adresa întrebări specifice legate de relații, stres și emoții.

Despre Daniela

Află mai multe despre gazda webinarului
"Întreabă un psiholog"

Daniela Tudor

Psiholog, Psihoterapeut

În prima parte a carierei sale profesionale, Daniela a lucrat în managementul echipelor de vânzări și în această calitate a participat la organizarea de training-uri pentru echipa sa. Din 2008, profesează în domeniul psihologiei și psihoterapiei, lucrând cu clienți care doresc să își îmbunătățească calitatea vieții. 

A absolvit Facultatea de psihologie la Constanța și apoi a urmat un traseu de formare în psihoterapie integrativă, cu formatori din comunitatea psihoterapeuților internaționali. Deoarece consideră că educația este parte din ființa sa, a urmat specializări complementare: hipnoza eriksoniană, înțelegerea și vindecarea traumelor, terapia de cuplu etc. A urmat programe de formare profesională ANC ca formator, consilier de dezvoltare personală și este expertă în achiziții publice. Din anul 2010, lucrează în cadrul unei organizații nonguvernamentale, în implementarea proiectelor cu fonduri europene, iar în această calitate a susținut training-uri și workshop-uri pentru organizații și publicul larg. Pe parcursul carierei sale, a consiliat peste 1500 de persoane, care au fost ghidate să găsească soluții adecvate pentru problemele personale sau profesionale.

Se consideră o persoană curioasă, permanent preocupată de perfecționarea personală și profesională, ceea ce îi conferă o stare interioară foarte bună. Este creativă, empatică, cu orientare către a găsi soluții și are încredere în puterea personală. Prin modelul său personal, Daniela demonstrează că învățarea nu se oprește odată cu terminarea școlii, ci este o parte importantă din viața noastră. În fiecare moment putem să ne îmbunătățim pe noi, putem să ne transformăm și putem să evoluăm. Este un proces continuu, în care ea crede cu tărie.

Ceva nu a funcționat 🙁 Încearcă din nou
Te-ai înscris cu succes! Te rugăm verifică-ți emailul.

Înscrie-te la webinar

Rezervă-ți locul la evenimentul "Întreabă un psiholog"

Ai nevoie de ajutor?

0744 65 65 67

info@amfiteatrelecunoasterii.ro