Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Experiență digitală

Cunoștințe reale

Despre noi

Procesul de învățare face parte din însăși definiția dezvoltării noastre. Încă de când ne naștem, învățăm continuu – să mergem, să vorbim, să scriem, apoi să devenim siguri pe noi și pe competențele noastre.

Noi considerăm că pentru a ajunge la cunoaștere este nevoie ca în fiecare zi să exersăm disciplina învățării continue, care ne ajută să ne dezvoltăm profesional și personal. De aceea, am deschis Amfiteatrele cunoașterii, o școală de educație alternativă online, care oferă servicii integrate de formare profesională și dezvoltare personală, bazate pe noțiuni din psihologie. 

Dezvoltarea personală este un proces desfășurat de-a lungul vieții. Este o cale de a ne evalua abilitățile noastre, luând în considerare scopul nostru în viață și obiectivele pe care ni le-am stabilit, în vederea realizării și maximizării potențialului nostru. Dezvoltarea personală înseamnă acțiune. Ceea ce ne propunem în cadrul AMFITEATRELOR CUNOASTERII este să creăm o structură de servicii integrate, unde publicul să găsească informații, suport, consiliere, resurse și sprijin social, pentru ca integrarea socio-profesională să asigure o stare de bine sustenabilă.

Te susținem
la fiecare pas

Scopul final este ca toți cursanții noștri să își îmbunătățească aspectele profesionale și personale, pentru a atinge starea de confort emoțional, către care tindem cu toții.

Pentru că fiecare experimentează diferit procesul învățării, oferim suport asigurat de către echipa noastră de psihologi, în vederea adaptării în viața practică a noțiunilor învățate. 

Prin aceasta scoala de educatie alternativa online, dorim sa punem la dispozitia publicului instrumente pentru ca procesul de invatare sa fie usor de accesat. Asa incat informatiile oferite vor fi bine structurate, domeniile de interes se vor putea accesa usor, si fiecare va putea prelua resursele gratuite pe care le vom pune la dispozitie.

Simplu și accesibil:
Educație digitală

Ce ne ghidează

Onestitatea este importantă

de aceea vom fi sinceri atunci când acționăm și îți vom răspunde deschis întrebărilor adresate.

Respectul este esențial

de aceea vom respecta procesul tău de învățare și vom susține schimbarea, cu atenție și îngrijire.

Încrederea este importantă

şi vom avea încredere că vei călători alături de noi.

Acceptarea diferențelor este benefică

de aceea deschidem câte un amfiteatru pentru fiecare dintre voi, pentru ca locul să fie potrivit.

Călătoria ta începe acum

Fie că doreşti să îți deschizi propria afacere, fie că vei dori să ştii mai multe despre tine, fie că vrei să te pregăteşti pentru viitor, pentru a fi mai eficient din punct de vedere profesional, există o aulă pentru fiecare. Aici poate intra oricine doreşte să înveţe. Noi te vom ajuta ca procesul să fie simplu şi uşor.

Deschide ușa Amfiteatrelor cunoașterii și descoperă cursul potrivit ție.

Economie socială

Îmbină performanța economică
cu impactul social

Obiectivul nostru este crearea unor măsuri personalizate şi integrate în scopul dezvoltării personale si profesionale a persoanelor solicitante, precum şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanelor vulnerabile, din categoria şomerilor şi persoanelor inactive, persoanelor din mediul rural, prin elaborarea şi oferirea în cadrul întreprinderii sociale Smart Time Academy, a unor masuri complexe de servicii necesare unei ocupari sustenabile şi de calitate a forței de muncă. Pe termen mediu si lung, întreprinderea sociala Smart Time Academy, prin platforma Amfiteatrele cunoașterii, are ca obiectiv facilitarea accesului la o educație continuă de calitate, a forței de muncă,  prin participarea persoanelor vulnerabile la programele de formare profesionala propuse .

Smart Time Academy SRL, prin platforma Amfiteatrele Cunoașterii, îşi propune să îsi îndeplinească rolul social prin sase măsuri principale:

  • Acţionează în scop social şi în interesul general al comunităţii; pentru aceasta, se va avea în vedere ca serviciile şi produsele create să fie utile din punct de vedere social. Deoarece starea de sănătate socială depinde în bună măsură de echilibrul interior, acţiunile S.C. SMART TIME ACADEMY SRL vor avea în vedere planuri de dezvoltare personală, asigurarea de consiliere şi consultanţă vocaţională , mediere pe piaţa muncii si suport psiho profesional pentru persoanele care se afla în situaţii de vulnerabilitate: şomeri, persoane care au probleme financiare sau tineri care provin din mediul rural. Astfel, serviciile care vor fi incluse in categoria celor de suport social sunt următoarele, însă fără ca acestea să fie Sesiuni de consiliere şi consultanţă vocaţională pentru tinerii care doresc să îşi găsească scopul în viaţă
  • Cursuri de formare profesională pentru persoanele care vor lucra în direcţia implicării în procesul de educaţie non formală
  • Elaborarae de kit-uri de lucru pentru obţinerea unei calităţi a vieţii mai bune
  • Promovarea, cu prioritate, a unor activităţi care pot genera sau asigura locuri de muncă pentru încadrarea persoanelor aparţinând grupului vulnerabil;
  • Dezvoltarea unor programe de formare profesională dedicate persoanelor din grupul vulnerabil;
  • Dezvoltarea serviciilor sociale pentru creşterea capacităţii de inserţie pe piaţa muncii a persoanelor din grupul vulnerabil.

Află dacă ești din categoria de persoane vulnerabile

Dacă ai nevoie de mai multe informații, sau dacă dorești să te înscrii pentru unul dintre cursurile noastre, completează formularul alăturat și în cel mai scurt timp te vom contacta cu detalii suplimentare.