Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide
5 din 5
5
o recenzie

Ce este Hipnoza?

Află ce este hipnoza și cum îți poate fi de folos, de le psiholog si psihoterapeut Daniela Tudor, fondator al Amfiteatrelor cunoașterii.

73 de studenți înscriși

Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de resursele interioare pe care le au la dispoziție, neștiind că există o cale de a intra în contact cu aceste resurse, pentru a ameliora sau menține sănătatea sau pentru dezvoltarea personală sau profesională. Mintea conștientă al omului îl ajută să rezolve o serie de probleme, să înțeleagă diferite situații, la nivel logic. Însă putem apela și la cunoașterea intuitivă, care are loc prin mecanisme subconștiente și asta se realizează mai ușor cu ajutorul hipnozei sau autohipnozei.

Prin intermediul tehnicilor de autohipnoză, te învățăm cum să obții o stare de relaxare plăcută care să conducă către o sănătate bună. De asemenea, utilizarea autohipnozei te va ajuta să îți rezolvi problemele pe care le întâlnești în viața cotidiană.

Află mai multe informații despre hipnoză și autohipnoză și despre cum îți pot fi de folos aceste tehnici, de la psiholog si psihoterapeut Daniela Tudor, fondator al Amfiteatrelor cunoașterii. Creează-ți cont în platformă și accesează gratuit înregistrarea.

 

Înainte să încep terapia cu Daniela, citisem tot felul de informații contradictorii despre hipnoză. Nu o consideram periculoasă, dar nici nu aveam încredere în efectele ei. Când Daniela mi-a explicat în ce constă și cum funcționează, am acceptat imediat propunerea ei de a încerca. Este adevărat că principalul motiv pentru care nu am ezitat a fost încrederea pe care o am în Daniela, atât ca persoană cât și ca terapeut. Efectele benefice nu au întârziat să apară, în toate aspectele pe care le lucram în cadrul terapiei: reglarea somnului și creșterea calității acestuia, diminuarea până la dispariția totală a stării permanente de anxietate cu care trăiam de mic copil, construirea și consolidarea încrederii în mine. Eu am simțit că hipnoza, combinată de Daniela cu alte metode de psihoterapie, a grăbit și întărit efectul benefic al acestora. Recomand tuturor hipnoza cu Daniela și, în general, pe Daniela ca psihoterapeut.

Alina

Constanța

5
5 din 5
1 evaluări

Evaluare detaliată

Stele 5
1
Stele 4
0
Stele 3
0
Stele 2
0
Stele 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Arată mai mult
Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te
cover-web-intro-hipnoza
30 de zile garanția banilor înapoi

Include

1 lectures
Acces nelimitat
Acces pe orice dispozitiv