Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Creșterea încrederii și stimei de sine

Reprogramează-ți mintea și deblochează-ti resursele interioare pentru a obține o stimă de sine ridicată și o încredere de neclintit.

3 studenți înscriși

Mulți oameni nu realizează că încrederea și stima de sine sunt cheia pentru a ne debloca obiectivele.

A avea o stimă de sine scăzută ne poate zdrobi încrederea și ne poate sabota fiecare domeniu al vieții noastre. Atunci când avem o stimă de sine scăzută, încrederea noastră poate să dispară complet. Poate că nici nu ne dăm seama, dar a avea un puternic sentiment de stimă de sine este esențial, deoarece influențează puternic toate alegerile și deciziile noastre și afectează totul, de la relații la cariere.
Uneori, stima de sine scăzută poate fi copleșitoare și ne poate împiedica să trăim o viață plină de satisfacție.

Dar atunci când înțelegi cum funcționează mintea ta, poți să-ți reiei controlul. Puterea interioară constă în atingerea și deblocarea resurselor interioare pe care mintea ta conștientă pur și simplu nu le poate accesa, pentru a deveni cea mai încrezătoare persoană care meriți să fii.
Când ai încredere și stimă de sine, ești gata să cucerești lumea!

Exercițiul audio „Creșterea încrederii și stimei de sine” este o modalitate puternică și eficientă de a-ți reprograma mintea, pentru a ajuge să fii cea mai bună persoană care dorești să fii.
Lucrul interesant este că poți schimba totul atunci când asculți exercițiul audio „Creșterea încrederii și stimei de sine”. Poți să te transformi în persoana încrezătoare care meriți să fii.
Când folosești exercițiul audio  „Creșterea Încrederii și stimei de sine”, ajungi să îți reprogramezi mintea pentru a debloca o încredere de neclintit. Prin implicarea activă a minții inconștiente, te vei putea elibera de stima de sine scăzută și vei atinge un sentiment extraordinar de iubire de sine, valoare de sine și încredere în propriile forțe.

Efectul acestui lucru este că, atunci când ai o stimă de sine ridicată și încredere interioară, nu numai că schimbi felul în care te vezi pe tine însuți, ci schimbi și modul în care te văd ceilalți. Când te simți iubitor și încrezător în interior, atragi și menții relații noi și excelente, prietenii și oportunități pe care nu le-ai fi crezut anterior posibile.

Este un sentiment frumos când crezi în tine și cu cât crești mai multă încredere, cu atât crești mai mult în stima de sine.

Pe măsură ce te relaxezi și asculți în mod repetat exercițiul, vei observa că:
• Simți încrederea interioară radiind din interiorul tău.
• Dezvolți stima de sine, acceptarea de sine și iubirea de sine.
• Te eliberezi de gândurile negative și dobândești o încredere interioară care rămâne cu tine în orice situație.

Durata exercițiului este de aprox. 25 minute și îți recomandăm ca, înainte să îl începi, să îți găsești un loc confortabil, în care să poți sta în liniște pentru aceste minute.

Be the first to add a review.

Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te
Cumpără
30 de zile garanția banilor înapoi

Include

1 lectures
Acces nelimitat
Acces pe orice dispozitiv