Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Pregătire pentru prezentarea la interviu

Exercițiu audio pentru creșterea abilității de comunicare la interviul de angajare.

15 studenți înscriși

Atunci când ne dorim un nou loc de muncă, majoritatea dintre noi avem emoții în legătură cu modul în care vor decurge lucrurile la interviul de angajare. Începe să apară teama că vom face sau vom spune ceva groaznic, care va sabota întregul nostru efort.
Mintea noastră conștientă ne ajută să rezolvăm o serie de probleme și să înțelegem diferite situații, la nivel logic. Însă, putem apela și la cunoașterea intuitivă, prin care putem accesa resursele interioare pe care le avem la dispoziție și asta se realizează mai ușor cu ajutorul tehnicilor psihoterapeutice.

Acest produs îți oferă acces la o un exercițiu audio creat pentru a te ajuta să îți crești abilitatea de a face o prezentare bună la interviul de angajare. Exercițiul este dezvoltat de psihoterapeut Daniela Tudor și utilizează tehnici din psihoterapie, precum atenția pasivă și imagerie creativă. Poți avea acces la acest exercițiu de câte ori dorești și este indicat să îl asculți în fiecare zi, pentru a maximiza rezultatele.

Durata exercițiului este de 12 minute și îți recomandăm ca înainte să îl începi, să îți găsești un loc confortabil, în care să poți sta în liniște pentru aceste minute.

 

 

Be the first to add a review.

Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te
Cumpără
30 de zile garanția banilor înapoi

Include

1 lectures
Acces nelimitat
Acces pe orice dispozitiv