Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide

Reducerea durerii de cap – exercițiu audio

Ascultat zilnic, acest exercițiu audio te va ajuta să schimbi modul în care percepi durerile de cap, să reduci durerea și să îți îmbunătățești calitatea vieții

115 studenți înscriși

Dacă esti aici acum, probabil că și tu te confrunți cu dureri frecvente de cap și nu mai știi ce să faci pentru a le calma. Pastilele obișnuite pentru durerea de cap îți afectează stomacul și uneori pare că nici nu sunt foarte eficiente.

În acest exercițiu, vei învăța cum să te raportezi la durerea de cap, cum să conviețuiesti cu ea în loc să te lupți. Probabil ai observat că durerea de cap are un impact major asupra calității vieții tale. Pentru mulți oameni, durerea de cap este prezentă în fiecare zi și asta este o realitate pe care ei nu o pot ignora. Atunci e bine să ne gândim că dorința este de a ne raporta la durere într-un mod diferit.

Atunci când avem dureri, este firesc să ne spunem o poveste despre acea durere și uneori ne învinovățim pe noi înșine, iar aceste povești pot fi chiar mai dureroase decât durerea în sine, nu suntem blânzi și buni cu noi înșine.

Această meditație este un remediu natural, fără efecte secundare și îți oferă un moment de liniște și deconectare de la stresul zilnic. Cu ajutorul acesteia, vei putea să-ți îmbunătățești starea de spirit și să-ți recuperezi energia. 

Cu o durată de doar 12 minute, exercițiul este accesibil oricând, oriunde, chiar și în timpul pauzei de prânz de la birou sau înainte de culcare.

Așa că te invit ca, indiferent cât de puternică este durerea, să te tratezi cu blândețe și bunătate.

Daniela Tudor

Daniela este psiholog si psihoterapeut, ce lucrează 1 la 1 cu clienți care doresc să își îmbunătățească calitatea vieții.
A absolvit Facultatea de Psihologie la Constanța și apoi a urmat un traseu de formare în psihoterapie integrativă, cu formatori din comunitatea psihoterapeuților internaționali. Deoarece consideră că educația este parte din ființa sa, a urmat specializări complementare: hipnoza eriksoniană, înțelegerea și vindecarea traumelor, terapia de cuplu etc.
Pe parcursul carierei sale, a consiliat peste 1500 de persoane, care au fost ghidate să găsească soluții adecvate pentru problemele personale sau profesionale.

Be the first to add a review.

Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te
Cumpără
30 de zile garanția banilor înapoi

Include

1 lectures
Acces nelimitat
Acces pe orice dispozitiv