Ai o întrebare?
Am trimis mesajul Închide
5 din 5
5
o recenzie

Pregătire pentru examene

Pregătește-te pentru orice examen, cu această sesiune de autohipnoză, ce te va ajuta să îți gestionezi corect emoțiile și să ai un randament maxim.

13 studenți înscriși

Majoritatea oamenilor experimentează emoții puternice atunci când au de trecut un examen. Pot fi sentimente neplăcute ca teama de eșec sau nesiguranță, care se pot transforma în blocaje mentale cu consecințe foarte neplăcute.
Dorința de succes este naturală și toți ne dorim să reușim. Așa încât există posibilitatea ca în starea de relaxare, într-un exercițiu de autohipnoză, să înveți ca mintea ta să se programeze pentru a obține rezultatele dorite.
Este bine ca acest antrenament să fie făcut zilnic, pentru ca mintea inconștientă să primească toate mesajele sugerate pentru a potența memoria și concentrarea.

Durata exercițiului este de 14 minute și îți recomandăm ca înainte să îl începi, să îți găsești un loc confortabil, în care să poți sta în liniște pentru aceste minute.

Obiectiv general al exercițiului este creșterea încrederii în sine, dezvoltarea unor gânduri pozitive cu privire la propria persoană și a abilităților individuale.

Ascultând regulat acest exercițiu, vei experimenta următoarele beneficii:

– obținerea unei stări de liniște și calm interior

– reducerea stării de anxietate la examen

– creșterea puterii de concentrare

– stimularea abilității de mobilizare a resurselor interioare.

Dacă nu ai auzit despre hipnoză, trebuie să știi că aceasta este o tehnică științifică, folosită de psihoterapeuți – care utilizează atenția pasivă, imaginația și capacitatea de a găsi soluții, iar acestea sunt deblocate prin ascultarea repetată a exercițiului. Poți afla mai multe despre această tehnică, accesând gratuit Ce este hipnoza

5
5 din 5
1 evaluări

Evaluare detaliată

Stele 5
1
Stele 4
0
Stele 3
0
Stele 2
0
Stele 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Arată mai mult
Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te
Cumpără
30 de zile garanția banilor înapoi

Include

1 lectures
Acces nelimitat
Acces pe orice dispozitiv